Met behulp van TMA sneller uit de bijstand en naar werk wat bij je past?

19 juni 2020

Een weinig verrassende maar wel mooie uitkomst van het onderzoek dat de universiteit van Tilburg uitvoerde in Apeldoorn en Epe:Als de gemeente aansluit op de persoonlijke motivatie van bijstandsgerechtigden, stromen mensen sneller uit de bijstand. "In dit onderzoek zijn we veel meer gaan kijken naar de motivatie van mensen zelf. Waar liggen hun talenten? Waar lopen ze tegenaan? En we zien dat als we positieve aandacht geven aan iemand, we meer resultaat boeken.”

Als Werkkracht10 helpen we je graag om jou vanuit de bijstand een gelukkige werknemersreis te laten starten!

De TMA Talentenanalyse geeft je diepgaand, niet veroordelend en positief gericht inzicht in je talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. De analyse geeft een goed beeld van je talenten zodat je gericht in jezelf kunt investeren en zo steeds meer in je kracht kan komen te staan.

Met de TMA Talentenanalyse krijg je kennis van je drijfveren en talenten. Dit zelfinzicht is een belangrijke stap naar werk wat goed past bij wie je bent. Je kunt makkelijker keuzes maken op werkgebied, waarbij voldoening en werkplezier belangrijke factoren zijn. Dit is gunstig voor zowel de werknemer als de organisatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!