NL leert door: Ontwikkeladvies

Creëer je eigen werknemersreis met Werkkracht10

Ontwikkeladvies

Momenteel zonder werk of opdrachten? Twijfel je aan je branche of richting? Wil je weer met plezier aan het werk? Een Werkkracht10 loopbaanadvies is een persoonlijk ontwikkeladvies. Een advies dat je helpt met het maken van keuzes. Via het programma NL leert door worden de kosten voor het ontwikkeladvies gedragen door de overheid (let op, begrenst tot 50.000 trajecten, wie het eerst komt….)

DE AANPAK VAN WERKKRACHT10

De basis

We starten met het zoeken van de antwoorden op de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik, wat zijn mijn talenten?
  • Wat zijn mijn competenties?
  • Wat zijn bij mij passende beroepen en vacatures?
  • Welke loopbaan past bij mij?
  • Wat liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt?
  • Welke studies kan ik volgen?

Tijdens de intake maken we kennis en stellen we samen je verwachtingen vast. Wat is je achtergrond en wat zijn je dromen? Welke hulp heb je nodig?

Via een TMA talentenanalyse krijg je een goed inzicht in drijfveren, talenten, competenties en je ontwikkelpunten. De analyse geeft een goed beeld van je talenten zodat je gericht in jezelf kunt investeren en zo steeds meer in je kracht kan komen te staan. Met de TMA krijg je kennis van je drijfveren en talenten. Dit zelfinzicht is een belangrijke stap naar werk wat goed past bij wie je bent.

In een feedbacksessie bespreken we de uitkomsten van de TMA met je. Deze uitkomsten leggen we samen naast de verwachtingen die je formuleerde tijdens de intake.

Resultaat: Je kunt makkelijker keuzes maken op werkgebied, waarbij voldoening en werkplezier belangrijke factoren zijn.

Het vervolg

Met dit onderdeel onderzoeken we je mogelijkheden.

De antwoorden op deze vragen brengen we in kaart met onze andere TMA tools in combinatie met een Arbeidsmarktscan. De uitkomsten worden uitgebreid met jou besproken zodat je je acties kunt formuleren.

Resultaat: inzicht in je kansen en mogelijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt.

Opvolging

We bieden coaching naar behoefte. Vindt je het fijn om een klankbord te hebben om je acties vorm te geven en uit te voeren? Wil je graag je voortgang bespreken? Wij bieden coaching op maat, met concrete ondersteuning.

Nieuwsgierig? Bel ons op 0851302592, mail naar loopbaanadvies@werkkracht10.nl of gebruik ons contactformulier.

Als Werkkracht10 helpen we je graag om jou op basis van een persoonlijk ontwikkeladvies een gelukkige werknemersreis te laten starten.