Oplossingen

Werkkracht10 is flexibel in de vorm waarin we oplossingen bieden. Met workshop(s) Werknemersreis brengen we de huidige en de gewenste situatie in kaart. Vervolgens kunnen we op projectbasis werken aan het invullen van (delen) van de werknemersreis. Het is ook mogelijk dat Werkkracht10 via een HR as a Service concept als jouw HR afdeling gaat fungeren. Wanneer er tijdelijk HR-capaciteit op locatie nodig is, bieden we oplossingen op maat. Bijvoorbeeld detachering van ervaren HR-professionals voor korte of langere tijd. Voor tijdelijke vervanging of een specifiek project.

Werkkracht10 bestaat uit generalisten die je begeleiden op de Werknemersreis en specialisten die we kunnen inzetten waar in de reis specialistische kennis en kunde nodig is. Denk dan bijvoorbeeld aan employer branding, talentmanagement, performance management, arbeidsvoorwaarden, verzuimmanagement, wet- en regelgeving, en bijvoorbeeld opleiden.

Werkkracht10 is gecertificeerd voor het toepassen van de TMA-methode. Een krachtig instrument waarmee we direct inzicht krijgen in de drijfveren en talenten van medewerkers. Dit instrument is de basis voor de individuele werknemersreis. Meer over de TMA-methode vindt je op onze TMA pagina https://www.werkkracht10.nl/we...